Új év, új ...

2010.01.17. 00:35

... megfázás :) Lassan már csak mosolyogni tudok a nyűgökön... A héten Marci újra elkezdte az ovit, a bárányhimlőből kigyógyulva, csütörtökön már néha mondta, hogy folyik az orra. Ma elkezdett hapcizni, és estére már érdekesen nézett ki a buksijából... Sebaj, rendbe hozzuk. Kapja a multivitamint, holnap felköszöntjük a mamiékkal, hétfőn megköszöntik - reménység szerint - az oviban, és a többit meglátjuk.

Azonban, igazság szerint rendben vannak már a bárányhimlők után. Lesz mindkettőn (pofin) látható jele annak, hogy bárányhimlősek voltak, de egyik mákvirágnak sem olyan szintű a maradandó nyom, hogy gond legyen.

Kópék... Danó decemberben betöltötte a második életévét, Marci hétfőn lesz 4 éves. Nőnek, mint a gomba. Marci okos, ügyes, bár időnként marhára nem izgatja, ha mondok neki valamit. Néha lemeccselnek egymással, de alapjában véve jó fejek, imádják egymást. Dani még nem sieti el az érthető beszédet - tisztára olyan, mint Marci volt (meg annak idején én is...). Aztán, ha belekezd................ Hajjaj...

Ja, még valami! Az oviban csináltak (pontosabban a fényképész, aki októberben fotózta a fiúkat) kártyanaptárat a gyerekek képével :) Nagyon jópofa ötlet, díjaztam is.

Megpróbálok többet jelen lenni itt is, bár néha nem egyszerű. Belekezdtem egy (????) nagyszabású dologba, egy álmom megvalósításába. Van bennem két történet, amit nagyon jó lenne könyv-formában kézben tartani... Emellett a repülős blogom, ami ITT elérhető. Aztán van még két ELO-s tanfolyamom, meg a nyelvtanulásos mizériám, amivel szintén foglalkozni kell, illetőleg a weboldal-gyártós elképzeléseim is igényelnének némi ráfordítást. Jó lenne megint foglalkozni Taki projektjével is - bár azzal kapcsolatban, illetve az emberi kapcsolat-változás miatt is talán - kissé visszaesett a lelkesedésem. Mindegy, az egy más történet. Szóval, ez azt jelenti, hogy nem nagyon érek rá unatkozni... Szerencsére :)

A bejegyzés trackback címe:

https://qqcs.blog.hu/api/trackback/id/tr721678341

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

persze 2010.01.21. 21:39:41

Rád is gondol, gondol...
nem felejtettelek el titeket, pussz.

Matazeqi 2010.02.20. 20:26:44

@persze: Na... Helyes... Tehát nem vagy elveszve :) Ennek őszintén örülök! ;)
Pussz!
süti beállítások módosítása