December

2008.12.04. 09:51

Megkezdődött a december... De, ez a hónap sem indult unalmasan :) Ugyanis, benáthásodtak a srácok - de már gyógyuló félben vannak ;) -, emellett megadta magát a bojlerünk, így napok óta melegítgetjük a vizet :) Nosztalgiázhatunk :P

Hogy az ember mennyire meg tudja szokni a jót, a kényelmest, az egyszerűt... Hogy elég csak megnyitni a melegvíz csapját, és a melegvíz érkezik... Ilyenkor egy kicsit mindig jobban kezdek vigyázni, figyelni az addig természetesnek tűnő dolgokra... Viszont, újabb pozitív apróság a bosszantó problémában, hogy MÉG garancia időn belül kezdett sztrájkban ez a csibész bojler, és remélhetőleg pénteken meg is gyógyítják. Tehát, nem fog kerülni semmibe... Türelem kérdése csupán, és némi tolerancia.

Ritkán járok úgy, hogy még garanciaidőn belül romoljon el valami... Lehet, ez egy ilyen "hellókarácsony" húzása a bojlernek, hogy úgy adja meg magát, hogy ez ne kerüljön nekünk semmibe... :) Azért, ez nem egy hátrány, hisz van mire költeni a pénzt... Számlák, csekkek, egyebek...

"hellókarácsony" - ha már Karácsony jön, bár elhatároztam, hogy idén nem igazán lesz ajándék senkinek, maximum, ha sk. csinálok, mégis sikerült kicsinyke ráfordítással - avagy átcsoportosítással - összehozni némi meglepetést a szeretteimnek, és ennek őszintén örülök. Jó dolgok történnek - még, ha nem is mindig akarjuk meglátni a problémáinktól -. Annyi a dolgunk tehát, hogy kicsit több figyelmet szentelünk az apró jó dolgoknak, és örülünk egymásnak - főleg, így ünnepek tájékán!!!, de amúgy is -, és kevesebbet foglalkozunk azzal, ami bosszant, ami rossz, vagy pedig máshogy nézünk a problémára. Ünnepektől függetlenül... :)

Végül egy kis vidámság - ünnepektől függetlenül ;)

A bejegyzés trackback címe:

https://qqcs.blog.hu/api/trackback/id/tr35803014

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása