Meglepi

2008.12.25. 13:59

Keringett egy megható kis történet a neten... Megihletett, és karácsonyra csináltam valamit... Egy saját készítésű, merített papírból készült mikulásvirággal együtt adtuk át a szüleimnek, Karácsonyra...

A meglepi pedig egy puszi-batyu... Csináltam egy kis tasakot, ráhímeztem, hogy "Puszi", és írtam hozzá egy kis lapot. A lapra az alábbi pár sor került:

"Kedves Mama és Papa! Ez egy puszi-batyu, amelyben Dani és Marci összes kacagása, szeretete, puszija, ölelése van összegyűjtve. Ha bármikor úgy érzed, szomorú vagy, vagy esetleg betegnek érzed magad, vagy, csak épp eszedbe jut, csak kinyitod, és kiveszel belőle egy puszit, kacagást, ölelést, és máris jobb kedved lesz! Boldog Karácsonyt!"

Meghatottság könnyeit láttam szüleim szemében... Pedig, tartottam attól, hogy nem tudok mit adni nekik ajándékba...

És, hogy hogyan is nézett ki a meglepi?

A bejegyzés trackback címe:

https://qqcs.blog.hu/api/trackback/id/tr11841208

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

heninc 2008.12.25. 17:59:35

Szupi lett a virág (is)! Látod, nem kellett volna izgulni, hogyan is fog sikerülni :)
süti beállítások módosítása