... Csak általában időhiány, gyerekrefigyelés, sürgősházimunka, vagy bármi más miatt ellébecoljuk... (oké, én általában ráfogom bármire, pedig alapjában véve szeretek mozogni...) Azonban, ha az ember belebotlik EBBE, akkor átgondolja a dolgot... És hogy mi is ez?

Mozgás - kifogások nélkül ;) Vagy mondhatnám úgy is, hogy "egy maréknyi torna"... De összességében azt mindenképp el kell mondanom, hogy egy nagyszerű ötlet, igazán gusztusos kivitelezésben :)

Érdemes átböngészni a FitPack oldalát, megnézni a tornakártyák leírását! Jómagam máris beleszerettem. Árban is kellemes, kivitelezésben is nagyszerű, praktikumban is elöl jár... A gyerekeim máris rácsaptak, hogy "anya, mi ez? tornázunk? melyiket? most had húzzak egyet, azt tornázzuk! légysziiiiiiii..."

Pedig a gyerekeknek való tornakártyát még csak most tervezem megvenni... Ezek után muszáj lesz ;)

Látogassatok el az oldalukra, szerintem megéri :)

A bejegyzés trackback címe:

https://qqcs.blog.hu/api/trackback/id/tr392227800

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása