Rám szóltak...

2010.08.22. 19:52

Na, nem kell semmi rosszra vagy bántóra gondolni :) Egyszerűen kedves érdeklődés érkezett irányomba, miért is hanyagolom ezt a webnaplót mostanában... Hogy miért is? Lássuk csak... Na igen, kifogás rögtön lenne pár, de igazából annyi az indok, hogy másfelé írkálok mostanában. Leginkább a repülős blogomat pörgetem, emellett újra próbálom élesztgetni az angol nyelvtudásom rettentő mélyen alvó csíráit (jövő tavaszra kitűztem egy vizsgaidőpontot, amire január körül már jelentkezni kell). Mindemellé itt vannak a gyerekeim (szám szerint időnként négy - a két saját poronty mellé egy férj-méretű, illetve egy, a gyerekeim számára dédpapa szintű, fölnőttebb változat).

Volt más valami is, ami felé elterelődtek a gondolataim egy időben - bár arról, úgy néz ki, lemondhatok. Szép lett volna, ha... S, hogy mi is ez a valami? EZ. Küldtem be pályázatot... Júliusban volt az elbírálás, elvileg értesítettek volna, ha nagyobb figyelemre méltatják a faragványomat. Most augusztus vége felé járunk, szeptember 4-én (minő mókás, a névnapomon) lesz a díjátadó gála... Sebaj, ha lesz jövőre is, újra megpróbálom...

Őszintén szólva, kicsit ingatag vagyok mostanában, bár igyekszem nem figyelemmel lenni a közelgő időszakra, dátumra, és a hozzá kapcsolódó történésekre... Viszont, ünnepélyesen megígérem, megpróbálok gyakrabban jelentkezni itt is, nem csak az air-blogban ;)

A bejegyzés trackback címe:

https://qqcs.blog.hu/api/trackback/id/tr682239507

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása