Doktor Csé

2008.07.06. 09:14

Tegnap este nézelődtem a neten... Onlájn könyvesboltok oldalain. Rákerestem doktor Csé nagyszerűségére... Lehetőségem is volt belelapozni az egyik oldalon a könyvbe, és az elolvasható (ez által el is olvasott) három oldal kapcsán erőteljesen megfogalmazódott bennem az a gondolat, hogy nekem ez a könyv KELL. Ráadásul, az adott oldalon komoly kedvezménnyel lehet megszerezni eme remeket, így gyorsan elő is jegyeztem - merthogy nincs épp raktáron. De amint lesz, kapok róla értesítést.

Alapjában véve nem tudok mit kezdeni magával a dokival, mint emberrel (mint pasival, pláne nem!!! :) ), de általában kíváncsiságom mindig erősebb - legalábbis legtöbbször erősebb -, mint a fenntartásaim.

Remélem, hamarosan lesz raktáron a könyv, mert egyre kíváncsibb vagyok rá.  Miért nem lehet vajon e-book-ként megszerezni? Vagy, ha lehet, akkor hol??? Sebaj, türelem könyvet terem :) Addig is igyekszem önerőből nem agyára menni a környezetemnek ;) Ez se kis feladat ám, de - ha bevallom, ha nem - mindig kapok egy kis segítséget ehhez. Más kérdés, hogy néha valamiért nem vagyok képes/hajlandó tudomást venni erről. De talán a "csernuskönyv" magamévá tétele után egyszerűbb lesz a helyzet(em).

Irány a Nap! :)

A bejegyzés trackback címe:

https://qqcs.blog.hu/api/trackback/id/tr77555439

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Legisfalk 2008.07.08. 09:58:25

Két kérdés:

1. Voltak (vannak) fenntartásaid Csernussal szemben? :)
2. Mi az az e-book? :)

Matazeqi 2008.07.08. 10:40:06

1. Ohohóóóó, de még mennyi! Bennem is megvan a hajlam, hogy borítójáról ítéljek meg egy könyvet. Csernus meg ránézésre - számomra - nem épp egy bizalomgerjesztő, szimpatikus fickó. Amikor a tévében volt a bevállalós műsora, hát... Állt a szőr a hátamon tőle. Viszont - mint tapasztalhattad ;) - irtó kíváncsi vagyok. Emellett nyitott (néha tán túlságosan is....). Ja, és van egy rakás problémám, amitől szeretnék megszabadulni! :)

2. e-book: elektronikus formátumú könyv... Letölthető, Word-ben, PDF-ben formálódott, számítógépen olvasható, tehát digitális könyv... Nem lesz szamárfüles, nem jön szét a ragasztás.......

Legisfalk 2008.07.08. 18:43:13

Nézd meg (ha úgy adódik) a róla készült filmet, azt hiszem, Tigrisidomár a címe. ;)

Jaaa... Arra gondoltam, de szerintem nyilvánvaló a válasz: Nem érné meg a kiadónak.
süti beállítások módosítása