Délelőttös hét

2009.01.30. 18:32

Eltelt ez a hét is... Marci délelőttös "műszakba" járt, tehát, reggel mentünk, ebéd után jöttünk... Határozottan érdekes volt, sőt, mi több, sírós volt a hazajövetel - nem akart, ugyanis :D A reggelek gyorsan kelősek, "éljen-oviba-megyünk" fílinggel teliek voltak... Szóval, összességében jól ment minden... Sőt, még fokoztuk is a dolgot, ugyanis Marcó elkezdte rendeltetésszerűen használni az oviban a toalettet :) Köszönhető ez leginkább Magdi óvónéninek :)

Csak az óbégatásról szokna le... Hogy kiabálva ad hangot nem tetszésének, vagy nyűgjének... Ez valami iszonyú idegtépő dolog... De remélem, idővel ez is elmúlik.

Ahogy eddig tapasztaltam, szeret ott lenni... Trappol befelé... Tény, hogy még sok mindent meg kell szoknia, meg kell tanulnia, de már érezni vélek apróbb változásokat nála. Két hét alatt már annyi minden történt vele... Meg kellett szokni, tanulni szabályokat, dolgokat, embereket... Úgy látom azonban, hogy zökkenőmentesen sikerült venni az akadályokat. Remélem, hogy az ott alvással sem lesz gond... Hjaaaaj... Csak ne lenne annyi kerge, hangyás gondolatom........ Csak el tudnám végre teljesen hinni, hogy minden rendben lesz....... Csak...........

A lényeg az, hogy minden jól megy egyelőre... Kíváncsi vagyok, hogy fog menni a jövő hét.....

A bejegyzés trackback címe:

https://qqcs.blog.hu/api/trackback/id/tr16912896

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

persze 2009.01.31. 16:23:36

Nagyon ügyesek vagytok!:)))
Simán megy ez, ne aggódj, nem lesz semmi gond.

Matazeqi 2009.01.31. 21:27:50

Igyekszünk.... Csak ne agyalnék annyit néha.....
süti beállítások módosítása